Bent u van plan om een ligboxenstal, een potstal of kapschuur te bouwen? Met de vakkennis en jarenlange ervaring in de agrarische bouw is Bouwbedrijf Moes een betrouwbare aannemer voor uw agrarische bedrijf. Of het nu om een stal gaat voor melkvee, paarden, kalveren, pinken of varkens of een kapschuur voor de machineberging, wij hebben de kennis in huis voor elke specifieke toepassing.

 

In combinatie met een maatwerk betonnen kelder bieden wij een totaaloplossing, afgestemd op uw wensen en eisen, passend bij uw bedrijfsvoering. Voor de afdekking van de kelder zijn vele opties mogelijk. We kunnen naar wens normale veeroosters, emissiearme roosters of prefab of gestorte boxdekken realiseren.

 

Voor de bovenbouw van de stal maken we gebruik van houten of stalen gordingen. Door te bouwen met staal is haast elke vormgeving of overspanning mogelijk. Buitenmuren voeren we uit in prefab beton met steen- of grindmotief. U kunt ook kiezen voor traditioneel metselwerk. Voor het dak van de stal is er ruime keuze zoals golfplaten, sandwichpanelen, oversteeknokken en diverse lichtstraten. Het bouwen van een kapschuur met als functie of als garage voor de particuliere sector komt ook regelmatig voor.