U heeft een monumentaal pand of woning met vele authentieke kenmerken dat gerestaureerd of gerenoveerd moet worden? En wilt u het oude karakter van het bouwwerk behouden of terugbrengen? Dan is het belangrijk dat u een vakkundige en betrouwbare aannemer in de arm neemt waaraan u dit kostbare bezit kunt overlaten.

 

Bij restauratie en renovatie van bouwwerken komt het echte vakmanschap kijken. Door de jaren lange ervaring en kennis die van generatie op generatie is overgedragen, is het renoveren en restaureren van bouwwerken een expertise van Bouwbedrijf Moes. Wij zijn aangesloten bij VRN, Vereniging Restauratie Noord, en hebben opgeleide restauratiemedewerkers in dienst.

 

De combinatie van de kennis en vaardigheden uit het verleden en gebruik te maken van de nieuwste technieken en inzichten zorgen ervoor dat Bouwbedrijf Moes de juiste vereisten heeft om de werkzaamheden uit te voeren zoals het hoort.

 

In onze timmerwerkplaats kunnen wij oude gebinten tot in detail namaken, een absoluut specialisme van Bouwbedrijf Moes. Ambachtelijk vakmanschap waarbij gebruik wordt gemaakt van de moderne inzichten en hulpmiddelen.

 

Wij hebben ruime ervaring in het restaureren van bijvoorbeeld gebintwerken. Iets waarin wij ons jarenlang verdiept hebben vanuit onze passie voor de oude technieken en met respect voor onze voorouders. Ook komen we zo af en toe voor nieuwe uitdagingen te staan zoals het klokkestoel van de Pancratiuskerk in Diever.