Korte communicatielijnen

Drie van de vier vennoten zijn als uitvoerder werkzaam en zijn tevens het aanspreekpunt op de diverse bouwplaatsen. De korte communicatielijnen, de platte organisatiestructuur en de no-nonsense instelling van directie en medewerkers leidt in de praktijk tot een vlot verloop van de werkzaamheden. Er kan heel flexibel worden ingesprongen op wijzigingen in de bouwplannen en afspraken worden nagekomen. 

 

Eerlijkheid, vakmanschap en betrouwbaarheid

'Hard werken en doen waar we goed in zijn' is het credo en daar wordt dagelijks naar gehandeld. Met als resultaat een grote (vaste) klantenkring die het bedrijf waardeert om de manier van werken. En uiteraard om de goede prijs-kwaliteitverhouding. Klanten krijgen waar voor hun geld en weten bij Moes precies waar ze aan toe zijn. Eerlijkheid, vakmanschap en betrouwbaarheid zijn belangrijke pijlers van het bedrijf.

 

Kwaliteit

U bent bij ons verzekerd van een efficiënte bouw en slagvaardige, bekwame medewerkers. Bovendien bouwen wij voor de lange termijn. Wij besparen niet op kwaliteit, verzinnen geen goedkopere oplossingen waarmee u vervolgens over een paar jaar weer voor extra kosten staat. En dat is fijn voor uw portemonnee op langere termijn.