De vierde generatie Moes is aan zet: Albert, Arnold, Harm en Willem Moes zwaaien de scepter bij het aannemingsbedrijf. De vier vennoten werken met een team van tien medewerkers.

 

 Albert Moes

Arnold Moes

Willem Moes

Harm Moes

 

 Als blijk van waardering voor onze medewerkers organiseren we eens in de tien jaar een bijzondere reis naar het buitenland met het hele team.

 

Persoonlijk contact

Als familiebedrijf hechten we veel waarde aan een goed en persoonlijk contact met onze klanten. Communicatie staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Wij werken graag samen met onze opdrachtgevers toe naar een perfect eindresultaat. Daarin is veel ruimte voor overleg, advies en begeleiding.

 

Kennis van zaken

We weten waar we over praten, we weten waar we goed in zijn. Tevreden klanten, dat is waar het binnen ons bedrijf om draait. Daar gaan we voor, iedere dag opnieuw. Met hart voor de zaak en liefde voor ons vak.

 

Samenwerking

Bouwbedrijf Moes werkt graag in samenwerking binnen een bouwteam waarbij ieder vanuit zijn eigen discipline meedenkt, men elkaar aanvult en door ontwikkelt. Samen toewerken naar het beste resultaat, dat is een manier van werken die goed bij Moes past.