‘Eigenlijk maken wij alles,’ is het antwoord op de vraag wat Bouwbedrijf Moes doet. En met 85 jaar ervaring zijn ze ook van alle markten thuis. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, renovatie of restauratie, de kennis is in huis. Moes werkt aan grote projecten, maar realiseert ook dakkapellen of een tuinhuis.

Bouwbedrijf Moes werkt met gevoel en voor de lange termijn. Wat we doen, doen we goed. Want we gaan altijd voor kwaliteit. Daarom is het aannemersbedrijf ook aangesloten bij Bouwgarant. U doet dan zaken met een aannemer die beschikt over de juiste diploma’s en verzekeringen en voldoet aan de eisen van kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid.

 

Woningbouw

Wat we graag doen is het bouwen van vrijstaande woningen en het realiseren van verbouwingen die net even wat meer aandacht behoeven. Het bouwen met duurzame middelen voor een energiezuinige woning vinden wij belangrijk.

 

Utiliteitsbouw

Naast woningbouw is Bouwbedrijf Moes ook werkzaam in de utiliteitsbouw: bouwwerken die geen woonbestemming hebben. Enkele voorbeelden van utiliteitsbouw die wij hebben gebouwd zijn: een kerk, een medisch centrum, een atelier, een kantoorpand, een bedrijfsloods met inpandig kantoor, een schoolgebouw, een groepsaccommodatie, een winkel, een sporthal en noem maar op.

 

Agrarische bouw

Ook het bouwen van ligboxenstallen behoort tot onze werkzaamheden, sinds de 80er jaren compleet met betonnen mestopslagkelders. Wij beschikken over een eigen bouwkraan, een bekistingssysteem en al het nodig materieel en kennis om dit uit te voeren. Ook maken wij kippenschuren, kapschuren, vervaardigen wij zelf betonnen poeren en maken we betonwerken op maat, zoals bijvoorbeeld het betonnen 15 kantige fundament voor het “Shakespeare theater”. 

 

Ambachtelijk vakmanschap in de timmerwerkplaats

In onze timmerwerkplaats hebben onze medewerkers de beschikking over moderne houtbewerkingsmachines. De producten, maatwerk tot op de millimeter, zijn voor eigen gebruik of worden gemaakt in opdracht van derden. Wij realiseren machinale timmerwerken als kozijnen, ramen, deuren en houtskeletbouwelementen. Ook worden in de timmerwerkplaats oude gebinten tot in detail nagemaakt, een absoluut specialisme van Bouwbedrijf Moes. Ambachtelijk vakmanschap waarbij gebruik wordt gemaakt van de moderne inzichten en hulpmiddelen. 

 

Ontwerp- en tekenwerk

Ook kunnen we voor u het ontwerp- en tekenwerk verzorgen. De digitale tekeningen zijn uiterst nauwkeurig en u kunt daarmee de juiste vormgeving en mogelijkheden voor uw gebouw zien.